Fredag

Godkväll på er denna fina fredag!
Härligt med helg hade jag sagt om jag inte hade vetat om att helger inte existerar i mitt liv. Min helg kommer att bestå av uppsatsskrivande och mys med familjen, som alla andra dagar det vill säga men det är lika härligt ändå!
 
Idag har vi varit och kollat på radhus i Torslanda och precis som jag kände på mig var det en väldigt opraktisk planlösning. Det känns inte aktuellt med en lägenhet som ligger en trappa upp, även om trappan är enabrt våran och vi har egen ingång. Varför? Jo för att, ett - vi vill ha vardagsrum, kök etc på bottenplan och sovrummen och extra toalett på övervåningen och för det andra så är det inte så härligt att springa upp med två-tre ungar på armen. Nu är jag inte gravid och vi försöker inte men i slutet på 2015 hade vi tänk att det kanske är dags att tänka på saken och då vill vi ha ett praktiskt hem (vad vuxen jag låter nu, mina vänner sitter säkert och garvar). Dessutom känner jag på mig att jag kommer få tvillingar nästa gång och då orkar jag verkligen inte hålla på att springa upp och ner så fort jag ska ut med sopporna med två ungar på armen och en tredje som svansar. Ja så så är det! Men vi misströstar inte, det kommer fler möjligheter.
 
Efter våran lilla tripp till torslanda åkte vi till Backaplan och köpte julklappar till Colins fröknar, de blev riktigt glada och det förtjänar de! Kul att de gillade presenterna och min påhittiga, jättefina inslagningen... (ja jag är ironisk, vad fult det blev haha....) 
 
 
Vi kom hem käkade tacos, åt fika och sedan var det dags för några timmar plugg för min del och några timmar pappa-bus för Colins del. När jag var klar duschade vi lilleman, smörjde in ordentligt, mös, pussades, åt kvällsmat och klockan 18 slocknade lilleman på 2 sekunder. Stackarn är fortfarande lite snorig men lika energisk som vanligt. Vi tog en himla massa bilder på prinsen idag och de blev så fina tycker jag, han är cool den lilla! 
 
 
 
När korven somnade, duschade jag och stack till solariet och blev tyvärr kräfta... insmörjd i Miniderm från topp till tå hoppas jag på en fräsch bränna imorgon! Av någon anledning var jag väldigt hungrig när jag kom och tryckte i mig följande (varenda bit av allt):
 
 
Finnscrisp med ägg och majonäs, salami, lite grönsaker och en hel burk med chilli-oliver. På det två klementiner. Ibland undrar jag hur jag kan få i mig så mycket under en dag, jag är verkligen ett matvrak!
Så nu sitter jag i soffan och jäser, Adde spelar något på ps4 (och det är helt ok för att igår hade vi en helkväll och satt uppe halva natten, det var helt magiskt! Lite extra kär idag;) och jag ska glo något dramafyllt dokusåpa tänkte jag, det händer ju inte så mycket drama i mitt liv så jag behöver lite spänning ibland! ha ha ha
 
Hoppas att ni får en toppenhelg, vi lär höras innan den är slut. Som ett avslut lägget jag upp bild på årets julkort som de flesta nu har fått! Jag är supertraditionell och sånt här är väldigt viktigt för mig. Jag satt i flera dagar för att hitta rätt design och ta rätt bilder haha. Kanske inte så konstigt att jag ligger efter med uppsatsen!


 
Love,
P


 
 






 
 

Kommentera här: