Oacceptabelt

Jag läser Katrin Zytomierskas blogg (katrinz.se), och jag gillar hennes ärlighet och öppenhet. Jag ser inte hennes inlägg som provocerande, snarare roliga. Man måste ju förstå att vissa saker är skriva på ett ironiskt sätt, andra på ett allvarligt sätt, tredje på ännu annat sätt. 

Hon la upp en video på sin sin ettåriga son där han får välja ett föremål som spår hans framtid. Det är en polsk tradition och alla, enligt min erfarenhet, lägger fram vad och hur mycket de vill. Pengar för rikedom, nycklar för märklaryrket, böcker för intelligens, hammare för byggaryrket, möjligheterna är oändliga. Vissa ställer glas och menar då att om barnet väljer det så blir det  en törstig polack (...) - på SKOJ, hela grejen är ju på skoj. Ingen normal menar att ens unge blir alkis, det är liksom ett skämt! Det måste väl vem som helst fatta?! Ett glas kan lika gärna betyda att barnet är törstigt.

Inte hennes läsare tydligen, attack mot henne - ok, men attack mot barnet?!? Jisses. Läs hennes blogg och kommentarer! Man får en ordentlig chock! Det är inte acceptabelt, man går inte  till attack mot barn. Punkt slut.

Love
P

Kommentera här: